Automatic operation control Automatinė valdymo kontrolė 

A control system developed specifically for catering facilities. The basic principle of operation is the detection of temperatures above the cooking range and simultaneously in non-cooking areas with standard room temperature. As these values are evaluated, the optimum performance of the HVAC system is automatically provided. The obvious advantage of this design is a reduction in fan operation costs and the requirement of fresh air reheating by up to 40 %.

We recommend installing it as a system with a DUPLEX ventilation unit or with SVF fan components and automatic operation control.

Kako dizajnirati odgovarajući sustav za industrijske kuhinje?

U ovom je odjeljku navedeno sve što trebate znati o dizajniranju odgovarajućeg sustava i što trebate izbjegavati. Namijenjeno prvenstveno za ugostiteljske objekte.


pročitajte više...

Zašto ATREA?

ATREA s.r.o. proizvodi glavne dijelove za sustav koji uključuje ventilacijske uređaje DUPLEX s povratom topline, ventilacijske i klimatizacijske stropove, nape, ventilacijske uređaje za grijanje kuća i stanova, kao i kontrolne uređaje za te sustave.

reference

Što nudimo?

Vlasničke proizvode, savjetodavne usluge, kompilaciju dokumentacije za projektni dizajn. Ako vam treba više informacija, obratite nam se.



Obratite nam se