Ventilacijska jedinica leđa višenamjenska kuća

BLOKOVI APARTMANA

Jednakotlačna ventilacija, volumen zraka za ventilaciju temelji se na broju osoba. Ekonomičan način ventilacije je 25–30 m3/h po osobi, a to može biti i manje za noćnu ventilaciju - 20 m3/h po osobi. Grijanje se zraka omogućava centralno u HVAC uređaju ali postoji i decentralizirano dogrijavanje koje je dodano kako bi se omogućila udobnost u stanu. Hlađenje se također može dodati. Kontrolni sustav spaja pojedinačne stanove na HVAC sustav putem kontrolnog upravljača. Kada se koristi za ventilaciju stanova, HVAC sustavi s povratom topline omogućavaju značajno smanjenje troškova.

Prednosti

Iznimna kompaktnost: do 60 % uštede prostora, jednostavna montaža, bez dodatnih troškova, vlastita proizvodnja raznih rekuperativnih izmjenjivača topline s učinkovitošću od 50 do 92 %.

čitaj sve

Naš softver za odabir

ATREA s.r.o. pruža softver za odabir kompaktnih uređaja DUPLEX koji koriste stručnjaci za dizajn. Program je dostupan za besplatnu upotrebu.

Sustavi

Sustavi

Ispitivanje o upotrebi ATREA uređaja u višenamjenskoj zgradi. Pokazivač miša jednostavno zadržite iznad višenamjenske zgrade i kliknite svoj odabir.