DiNER-T / kuhinjske nape s dovodom zraka

Kuhinjske nape

DiNER-T 

Kompaktni ventilacijski uređaj za ugostiteljske objekte s učinkovitošću povrata topline do 68 %, ponovnim zagrijavanjem svježeg zraka i filtracijom ispušnog zraka s učinkovitošću do 94 %. Prednost ovog uređaja jest to što sve funkcije integrira izravno unutar nape koja je montirana iznad uređaja za kuhanje. Sustav ne zahtijeva HVAC mehaničku prostoriju jer su u cijev postavljeni samo dovodni i odvodni ventilatori. Prikladan je za obnovu starih zgrada u kojima nema mjesta za HVAC mehaničku prostoriju.

Preporučujemo postavljanje uređaja kao sustava s dijelovima SVF ventilatora i automatskim upravljanjem.

Kako dizajnirati odgovarajući sustav za industrijske kuhinje?

U ovom je odjeljku navedeno sve što trebate znati o dizajniranju odgovarajućeg sustava i što trebate izbjegavati. Namijenjeno prvenstveno za ugostiteljske objekte.


pročitajte više...

Zašto ATREA?

ATREA s.r.o. proizvodi glavne dijelove za sustav koji uključuje ventilacijske uređaje DUPLEX s povratom topline, ventilacijske i klimatizacijske stropove, nape, ventilacijske uređaje za grijanje kuća i stanova, kao i kontrolne uređaje za te sustave.

Što nudimo?

Vlasničke proizvode, savjetodavne usluge, kompilaciju dokumentacije za projektni dizajn. Ako vam treba više informacija, obratite nam se.Obratite nam se