DUPLEX 500–9000 MultiEco

Raznovrsne kompaktne HVAC jediniceRaznovrsne kompaktne jedinice DUPLEX Multi 500–9000 

Izvrsna i potpuno nova generacija prilagođenih, kompaktnih HVAC uređaja. Uređaji se mogu 100 posto prilagoditi projektu, i sadrže naš profesionalni izmjenjivač topline S7 s učinkovitošću povrata topline do 93 %. Uređaji DUPLEX MultiEco mogu se opremiti ugrađenom ili vanjskom dodatnom opremom: električni grijači, grijači na vodu, hladnjaci na vodu ili izravno hlađenje, isključni ventili, by-pass ventili, ventili za recirkulaciju zraka itd. Uređaji su dostupni u brojnim položajima za montažu, uključujući stropnu, da bi mogli ispuniti zahtjeve svih projekata. Uređaji DUPLEX MultiEco optimizirani su tako da su u potpunosti u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 1253/2014 (Ecodesign).

 [PDF]    Summary marketing catalogue DUPLEX MultiEco

 [PDF]    Technical Catalogue DUPLEX 500–9000 MultiEco

[ATREA] Softver za odabir

ErP 2018


Prednosti

DUPLEX Flexi imaju vrlo važne konkurentske prednosti u pogledu svoje konstrukcije i poslovne filozofije koja je koordinirana s vrhunskim europskim veletrgovcima.

pročitajte sve

Naš softver za odabir

ATREA s.r.o. nudi DUPLEX kompaktni softver za odabir jedinica na korištenje projektantima.
Program je dostupan besplatno na našoj stranici...

pročitajte sve

PHI certifikacija

Sretni smo što vas možemo obavijestiti da je ATREA postigla još jedan uspjeh potvrđujući da smo istinski lider u ventilaciji i rekuperaciji topline kako tvrdimo u našem sloganu.

pročitajte sve