Control system  Ceilings pohled do strojovny

Zašto ventilacijski i klimatizacijski stropovi?

Atraktivan dizajn s optimalnom ekstrakcijom i rasvjetnim funkcijama. Nije namijenjen samo kuhinjama, nego i kantinama ili izložbenim kuhinjama. Cijene su usporedive s cijenama napa. Namijenjeno kuhinjama svih veličina.
pročitajte više

Zašto nape?

Širok raspon raznih vrsta napa, od osnovnih ekstrakcijskih napa do napa s integriranim povratom topline. Mogućnost isporuke sveobuhvatnog ventilacijskog i klimatizacijskog sustava. Namijenjeno za male i srednje kuhinje.
pročitajte više

Kako dizajnirati odgovarajući sustav za industrijske kuhinje?

U ovom je odjeljku navedeno sve što trebate znati o dizajniranju odgovarajućeg sustava i što trebate izbjegavati. Namijenjeno prvenstveno za ugostiteljske objekte.


pročitajte više...

Zašto ATREA?

ATREA s.r.o. proizvodi glavne dijelove za sustav koji uključuje ventilacijske uređaje DUPLEX s povratom topline, ventilacijske i klimatizacijske stropove, nape, ventilacijske uređaje za grijanje kuća i stanova, kao i kontrolne uređaje za te sustave.

Što nudimo?

Vlasničke proizvode, savjetodavne usluge, kompilaciju dokumentacije za projektni dizajn. Ako vam treba više informacija, obratite nam se.Obratite nam se